Coffee Academy

·················

Baristakurser for private som professionelle

De sidste par år har kaffen og kaffens kvalitet ændret sig væsentligt. Kaffen har fået et kæmpe kvalitetsløft igennem det tætte samarbejde mellem kafferisteren, baristaen og kaffeproducenten. Bevidstheden om at udnytte, udvikle og optimere metoder til at fremme kaffens smag og aroma er bedre end nogensinde.

I takt med den udvikling er der naturligt nok også opstået nye brygteknikker og metoder til at brygge den perfekte kop kaffe. Nye brygmetoder som chemex, siphon eller hario, der hver især bidrager til forskellige smagsnuancer i kaffen, er blomstret op – med et moderne twist for at fremme de specifikke nuancer i kaffen.

Går du med et ønske om at blive bedre til at brygge kaffe øvet som uøvet – så kan du vælge et enkeltstående kursus eller sammensætte din egen barista- eller kaffeuddannelse hos Great Coffee.

På nogle af kurserne har du også mulighed for at medbringe din egen maskine, så du kan lære at bruge den optimalt. 

Skal du bruge baristauddannelsen professionelt, vil jeg anbefale dig at få tilrettelagt et forløb, så det bliver tilpasset dit behov.

Har du brug for råd til at drifte din kaffebar sammen med din uddannelse kan vi også tilrettelægge dette.

barista_øvede_coffee

BARISTA FOR DEN UØVEDE

De sidste par år der kommet forskellige typer udstyr, der alle har til formål, at fremme specifikke nuancer og så karakteristika for den enkelte kaffetype og bønne fremtræder optimalt.

På kurset lærer du at brygge kaffe med forskellige teknikker og metoder til at perfektionere din kaffebrygning.

D. 22 marts fra kl. 17.30-20.30

········

LÆS MERE

ADVANCED ESPRESSO BRYGNING

På kurset brygger vi espresso´er med forskellige riste profiler og espresso med forskellig holdbarhed, så du bliver i stand til at indstille din espressomaskine og kværn under forskellige forudsætninger, hvor vi bl.a. bruger Brew/ratio metoden.

5 April fra kl. 17.30-21.00

········

LÆS MERE

advanced_espresso_brygning_coffee
advanced_latte_art_great_coffee

LATTE ART

På kurset vil vi praktisk gennemgå forskellige teknikker i at lave latte art.
Du får mulighed for teste og anvende forskellige mælketyper, så du forstår hvilken indflydelse mælken har på sammensætningen af din espresso.

D. 10 Maj fra kl. 17.30-20.30

········

LÆS MERE

advanced_latte_art_great_coffee

Advanced LATTE ART

På kurset vil vi praktisk gennemgå forskellige teknikker i at lave latte art.
Du får mulighed for teste og anvende forskellige mælketyper, så du forstår hvilken indflydelse mælken har på sammensætningen af din espresso.

D. 19 April fra kl. 17.30-20.30

········

LÆS MERE

KURSUS I KAFFE RISTNING

At riste kaffe, er som at bage brød…kunne man næsten friste sig til at udtrykke. Der er mange paralleller mellem brødbagning og ristning af kaffen

D. 19 Feb fra kl. 11.00-15.00

········

LÆS MERE

kafferistning_great_coffee
kaffesmagning_great_coffee

SENSORISK KAFFE SMAGNING

Selvom kaffe er så dybt forankret i vores kultur, er det arbejde og den proces det ligger bag, stadig uvis for mange. Der er mange som synes kaffen nuancer er kompliceret at forstå….men igen, hvor mange har smagt et jordbær med kogt vand…

D. 15 Feb fra kl. 17.00-18.30


········

LÆS MERE