ADVANCED ESPRESSO BRYGNING

·················

I dag findes der professionelle maskiner, der er i stand til at levere individuelle tryk og temperaturer med hver deres kedel med Paddle eller leaver system – hvor et konstant tryk og temperatur, og ord som PID, dual boiler, flow restricter, pre-infusion er blevet en standard i en lille som stor espresso maskine.

For blot få år siden skulle en espresso ekstrahere i ca. 20-30 sek. hvor den nu om dage brygges med individuelle profiler, med hver deres temperatur, bar pressure og brew ratio – som kan variere fra 25-35 sek med 20-25 gram espresso kaffe i et trible portafilter, brygget med et bundløst portafilter, og serveres med eller uden crema.

På kurset brygger vi espresso´er med forskellige riste profiler og espresso med forskellig holdbarhed, så du bliver i stand til at indstille din espressomaskine og kværn under forskellige forudsætninger, hvor vi bl.a. bruger Brew/ratio metoden.

Varighed: 4 timer
Pris: DKK 900,-

·····················

BESTIL KURSET I WEBSHOPPEN

I 2010, var jeg den første barista i Danmark der vandt et Dansk Barista mesterskab, hvor jeg selv havde ristet min egen kaffe – og som noget enestående havde jeg også selv udvilklet min egen kaffe i samarbejde med Farmen Finca Santa Marta. Samme år ristede jeg også kaffe til Ana Lucia, som er gift med ejeren Raul Hawit – hvor hun vandt det Nationale Barista mesterskab og placerede sig som nr 10 i verden, sammen år jeg blev nr. 5 i verden til WBC i London.