RISTE KURSUS BASIS

·················

At riste kaffe, er som at bage brød…kunne man næsten friste sig til at udtrykke. Der er mange paralleller mellem brødbagning og ristning af kaffen.

Vi gennemgår forskellige faser i riste processen og arbejder med forskellige parametre, der gør det nemt og overskueligt at styre din risteproces,  hver enten du er amatør eller professionel.

Vi rister kaffe på en W1 rister fra Giesen, hvor du kommer til at riste og cuppe forskellige profiler med forskellige typer kaffe, rundt om i verden.

Vores ristestil i Norden, er den del anderledes end andre steder i verden – men hvordan finder man den perfekte riste profil?

Varighed: 5 timer
Pris: DKK 1.200,-

·····················

BESTIL KURSET I WEBSHOPPEN

I 2010, var jeg den første barista i Danmark der vandt et Dansk Barista mesterskab, hvor jeg selv havde ristet min egen kaffe – og som noget enestående havde jeg også selv udvilklet min egen kaffe i samarbejde med Farmen Finca Santa Marta. Samme år ristede jeg også kaffe til Ana Lucia, som er gift med ejeren Raul Hawit – hvor hun vandt det Nationale Barista mesterskab og placerede sig som nr 10 i verden, sammen år jeg blev nr. 5 i verden til WBC i London.