SENSORISK KAFFESMAGNING

·················

Alverdens kaffe kan da smage på alverdens måder….

”Bønnerne skal have ben at gå på.

Dufte, dufte, slurp, slurp..gurgle, gurgle….stilhed…..der spyttes ud…..øvelsen gentages igen og igen….der noteres, og øvelsen starter forfra. Det er meget intenst, man rækker bare ind over hinanden, ikke for at virke uhøflig eller anmassende, men fordi det er nødvendigt – for der skal slubres ved forskellige temperaturer for at få det hele med. …..

”Det kunne til en forveksling lyde som en Vin sommerlier, men det er det ikke! I den ene hånd slubres kaffen op fra en suppeagtig lignende ske med en sug der minder om en elefant, når den drikker, hvor den anden står på standby, indtil der skal spyttes ud, i en kop eller lignende genstand.

–          Det er nutidens kaffemagere, der forener de gamle traditioner ”i at Cuppe kaffe”, der er i gang med at bygge videre på vinens mangfoldige univers og tilpasser de forskellige nuancer og udtryk – til kaffens unikke spektre af komplekse aroma stoffer der frigives, når hoved ingredienserne, som er kaffebønner ender i varmt vand.

Selvom kaffe er så dybt forankret i vores kultur, er det arbejde og den proces det ligger bag, stadig uvis for mange. Der er mange som synes kaffen nuancer er kompliceret at forstå….men igen, hvor mange har smagt et jordbær med kogt vand…som man gør når man hælder kogende vand over kværnet kaffe…det er jo netop de ting man skal sammenligne…

Vi kommer omkring 12 forskellige kaffer fra forskellige lande med forskellige forarbejdnings metoder…..Der hver især smager forskelligt….

Varighed: 1,5 time
Pris: DKK 175,-

·····················

BESTIL KURSET I WEBSHOPPEN